
- Süt ineklerinin laktasyon döneminde mısır silajı ve yonca kullanan işletmeler için özel formüle edilmiştir.
- %20 Oranında protein içerir. Bağırsakta uygun protein sindirimi için ideal oranda rumende parçalanmayan protein (Bypass protein) ve mikrobiyal fermantasyon yapısına uygun rumende parçalanabilen protein içerir.
- Rumende probiyonik asit, asetik asit üretimini arttırmak ve buna paralel süt verimini maksimize etmek için yüksek oranda dengeli fermente olabilir karbonhidrat içerir.
- Tüm laktasyon dönemi boyunca inekler için ideal vitamin mineral kombinasyonuna sahiptir.
- Rumende protein koruması ve propiyonik asit artışı için bitkisel extrakt içerir.
- Oluşabilecek asidoz vakalarını azaltmak ve lif sindirimini arttırmak için canlı maya içerir.
- Süt kalitesini arttırmak ve asidozu önlemek için magnezyum oksit içerir.
- Laminitisi önlemek bağışıklığı arttırmak için organik çinko ve biotin içerir.
Bitkisel extract; rumende protein parçalanmasını engeller, sütte mun seviyesini düşürür ve propiyonik asit sentezini arttırarak ketosizden korur ayrıca süt verimine pozitif etki yapar.
Magnezyum oksit; rumen pH'ının ani düşüşlerini önler asidoz riskini azaltır ve süt yağına pozitif etki yapar.
Canlı maya; rumen pH'ını düzenler, lif sindirimini arttırır.
Organik Zn; organik çinko bağışıklık sistemini desteklemektedir.
Biotin; biotin oluşabilecek laminitis vakalarını azaltmaktadır.